Tehokkuutta ja suorituskykyä yli 30 vuoden kokemuksella!

Leikkausautomaatio

Teknohaus on metallien termisen leikkauksen asiantuntija. Meillä on omaa suunnittelua ja tuotantoa, joka mahdollistaa asiakkaan tarpeiden mukaisen räätälöinnin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Leikkausautomaation kokonaisratkaisuja

Maahantuojina pystymme myös tarjoamaan leikkausautomaation kokonaisratkaisuja ohjelmistoista polttopöytiin ja savukaasusuodattimista alaimupöytiin.

Thermcut, Plasmaleikkauskone

Valmistamamme CNC-ohjattu Thermcut-leikkauskone nostaa leikattujen kappaleiden laatua ja varmistaa suuren tuottavuuden. Thermcut tukee täysin uusimpia plasmaleikkausteknologioita.

Nopeutetun työsyklin ja sijoittelun optimoinnin ansiosta Thermcut leikkaaa nopeammin kuin samalla plasmalla varustettu kilpaileva polttokone. Thermcut-leikkauskone tukee täysin True Hole™- ja TrueBevel™- teknologioita, jotka nostavat reikien ja viisteiden plasmaleikkauksen kokonaan uudelle laatu- ja tarkkuustasolle. Thermcut on täysin yhteensopiva uusimpien Hypertherm XPR plasmavirtalähteiden kanssa.

Lue lisää leikkauskoneen merkityksestä plasmaleikkauksessa.

Hyperthermo

Leikkauskone mahdollistaa monien leikkausmenetelmien käytön esim. poltto-, paineilmaplasma-, monikaasuplasma- ja hienosuihkuplasmaleikkauksen sekä -merkinnän ja näiden yhdistelmät.

Thermcut-leikkauskone leikkaa eri materiaaleja ja ainevahvuuksia ohutlevystä aina 300 mm:n saakka. Asiakkaidemme levykoot vaihtelevat 1500 x 3000 mm:stä jopa 5000 x 24000 mm:n saakka.

Thermcut on saatavissa myös kehittyneellä muotoviisteiden leikkaukseen suunnitellulla leikkauspäällä. Omaa tuotekehitystämme oleva nopea leikkauspää mahdollistaa tarkkojen viisteiden teon nopeammin. Muotoviistepää hyödyntää Hyperthermin TrueBevel™ -teknologiaa.

Lue asiakkaamme Jykin kokemuksia Thermcut plasmaleikkauskoneesta.

Laadukas leikkauskone yhdessä asiantuntevan huollon kanssa takaa tarkkuuden sekä hyvän leikkauslaadun koko laitteen elinkaaren ajan.

plasma- ja polttoleikkaus

Paras leikkauslaatu Hypertherm sijoitteluohjelmistolla

Maailman johtavan plasmaleikkauslaitevalmistajan nestausohjelmistot mahdollistaa plasmaleikkauksen ominaisuuksien mahdollisimman tarkan hyödyntämisen. Yhdessä yhteensopivan ja tehokkaan leikkauskoneen kanssa voidaan oikealla nestausohjelmalla nostaa plasmaleikkaamisen laatu ja tuottavuus uudelle tasolle. ProNest ohjelmisto sopii laser-, plasma-, vesi- ja polttokoneiden ohjelmoimiseen ja on yhdistettävissä tuotannonohjausjärjestelmiin ja yleisimpiin CAD- ohjelmistoihin. Plasmaleikkauksessa reikien ja viisteiden leikkaamisessa yhteensopivilla Hypertherm järjestelmillä saavutetaan erinomainen leikkauslaatu, jota ei voi saavuttaa millään muulla CAM-ohjelmistolla. 

Puhdas työympäristö plasma- ja polttoleikkaukseen

Plasma- ja polttoleikkauksen savukaasujen talteenoton ja suodattamisen tehokkuus varmistetaan projektikohtaisella mitoituksella. Tarkoilla pienhiukkasetkin ilmasta suodattavilla suodatinjärjestelmillä saavutetaan energian säästöä ja viihtyisä työympäristö. Tehokas puhdistusjärjestelmä vähentävät käyttökustannuksia ja huollon tarvetta.

Kysy meiltä miten teidän termisten leikkauskoneiden savukaasut voitaisiin käsitellä energian kulutusta ja käyttökuluja vähentäen.

Alaimupöytä

Alaimupöydän rakenne on suunniteltu tarkkaan savukaasujen talteenottoon. Pöydillä saadaan talteen lähes 100 % poltto- ja plasma leikkauksessa syntyvistä savukaasuista. Pöydän yksinkertainen vahva rakenne on käyttövarma ja huoltovapaa.

Savukaasusuodatin

Savukaasusuodatin mitoitetaan tarkasti leikkausmenetelmän ja pöydän pinta-alan mukaan. Oikein mitoitetun järjestelmän imuteho säilyy riittävänä ilman että käyttökustannukset nousevat suuriksi. Tehokas puhdistusjärjestelmä mahdollistaa tarkan suodatuksen ja suodatinelementtien pitkän käyttöiän.

Terästeollisuuden leikkauskoneet

Teknohaus edustaa Suomessa Torch Cutting Technology, S.L yritystä. TCT valmistaa terästeollisuuden termisen leikkauksen koneita ja varaosia. Tyypillisiä kohteita ovat teräsaihioiden leikkaus ja romunleikkaus. Koneet voivat leikata kuumia tai kylmiä aihioita ainevahvuuksien noustessa jopa 600 mm:n. Romunleikkauksessa ainevahvuus voi olla jopa 2000 mm.

TCT on perustettu 2009, mutta nuoresta iästään huolimatta yrityksellä on vuosikymmenien kokemus terästeollisuuden leikkauskoneista.

Autamme miellämme uusien laitteiden hankinnassa sekä olemassa olevien leikkauslaitteiden ja prosessien uudistamisessa ja tehostamisessa.

TrueHole-leikkausmalli

Tutustu tarkemmin

Ota yhteyttä

Edustajamme Virossa

Spetselektroodi AS
Türi 1a
11313 Tallinn
info@spetselektroodi.ee

Anssi Kaasalainen

Leikkausautomaatio, myynti

Puh. 040 543 3451
anssi.kaasalainen@teknohaus.fi

Teknohaus logo

Suomen Teknohaus Oy
PL172, Ojakärsämöntie 5
04301 TUUSULA

Myynti, huolto, toimitukset
Palvelemme arkisin klo 8-16
Puh 09 274 7210
info@teknohaus.fi

Copyright © 2024 Suomen Teknohaus Oy
Jätä yhteydenottopyyntö