Leikkausautomaation kokonaisratkaisuja

Teknohaus on metallien termisen leikkauksen asiantuntija. Meillä on omaa suunnittelua ja tuotantoa, joka mahdollistaa asiakkaan tarpeiden mukaisen räätälöinnin. Maahantuojina pystymme myös tarjomaan leikkausautomaation kokonaisratkaisuja ohjelmistoista polttopöytiin ja savukaasusuodattimista alaimupöytiin.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme »

Thermcut, Plasmaleikkauskone

Omaa suunnitteluamme ja tuotantoamme oleva monipuolinen CNC-ohjattu Thermcut-leikkauskonesaavuttaa plasmaleikkauksessa mahdollisimman korkean leikattujen kappaleiden laadun ja suuren tuottavuuden. Thermcut-leikkauskone suoriutuu leikkauksesta nopeammin kuin samalla plasmalla varustettu kilpaileva polttokone. Thermcut-leikkauskone tukee täysin True Hole™-teknologiaa, joka nostaa reikien plasmaleikkauksen kokonaan uudelle laatutasolle.

Leikkauskone mahdollistaa monien leikkausmenetelmien käytön esim. poltto-, paineilmaplasma-, monikaasuplasma- ja hienosuihkuplasmaleikkauksen sekä -merkintnän ja näiden yhdistelmät.

Thermcut-leikkauskone leikkaa eri materiaaleja ja ainevahvuuksia ohutlevystä aina yli 300 mm:n saakka. Asiakkaidemme levykoot vaihtelevat 1500 x 3000 mm:stä jopa 5000 x 24000 mm:n saakka. Laadukas leikkauskone takaa tarkkuuden sekä hyvän leikkauslaadun.

Thermcut on saatavissa myös kehittyneellä muotoviisteiden leikkaukseen suunnitellulla leikkauspäällä. Omaa tuotekehitystämme oleva nopea leikkauspää mahdollistaa tarkkojen viisteiden teon nopeammin. Muotoviistepää hyödyntää Hyperthermin TrueBevel™ -teknologiaa.

Lue asiakkaamme Jykin kokemuksia Thermcut plasmaleikkauskoneesta.

Thermcut tukee uutta Hyperthermin XPR300 plasmavirtalähdettä. Lue lisää leikkauskoneen merkityksestä plasmaleikkauksessa.

Hypertherm ProNest CAM -sijoitteluohjelmistot

Maailman johtavan plasmaleikkauslaitevalmistajan sijoitteluohjelmistot takaavat plasmaleikkauksen ominaisuuksien mahdollisimman tarkan hyödyntämisen. Yhdessä yhteensopivan ja tehokkaan leikkauskoneen kanssa voidaan oikealla nestausohjelma nostaa plasmaleikkaamisen laatu ja tuottavuus uudelle tasolle. ProNest ohjelmisto sopii laser-, plasma-, vesi- ja polttokoneiden ohjelmoimiseen. Plasmaleikkauksessa reikien ja viisteiden leikkaamisessa yhteensopivilla Hypertherm järjestelmillä saavutetaan erinomainen leikkauslaatu, jota ei voi saavuttaa millään muulla CAM-ohjelmistolla. 

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kappa-polttopöydät ja -savukaasusuodattimet

Plasma- ja polttoleikkauksen savukaasujen talteenoton ja suodattamisen tehokkuus varmistetaan projektikohtaisella mitoituksella. Tarkoilla pienhiukkasetkin ilmasta suodattavilla suodatinjärjestelmillä saavutetaan energian säästöä ja viihtyisä työympäristö. Patentoidut puhdistusjärjestelmät vähentävät käyttökustannuksia ja huollon tarvetta.

Itävaltalainen Kappa Filter Systems GmbH on ilman käsittelyn erikoisosaaja. Toimitamme Kappan alaimupöydät ja suodattimet plasma- ja polttoleikkauskoneiden kanssa yhteyteen.

Kysy meiltä miten teidän termisten leikkauskoneiden savukaasut voitaisiin käsitellä energian kulutusta ja käyttökuluja vähentäen.

Alaimupöytä

Kappa Separator alaimupöydän rakenne on suunniteltu tarkkaan savukaasujen talteenottoon. Pöydillä saadaan talteen lähes 100 % poltto-, plasma- ja laser leikkauksessa syntyvistä savukaasuista. Pöydän yksinkertainen rakenne on käyttövarma ja huoltovapaa.

Savukaasusuodatin

Savukaasusuodatin mitoitetaan tarkasti leikkausmenetelmän ja pöydän pinta-alan mukaan. Oikein mitoitetun järjestelmän imuteho säilyy riittävänä ilman että käyttökustannukset nousevat suuriksi. Patentoitu puhdistusjärjestelmä mahdollistaa tarkan suodatuksen ja suodatinelementtien pitkän käyttöiän.

Terästeollisuuden leikkauskoneet

Teknohaus edustaa Suomessa Torch Cutting Technology, S.L yritystä. TCT valmistaa terästeollisuuden termisen leikkauksen koneita ja varaosia. Tyypillisiä kohteita ovat teräsaihioiden leikkaus ja romunleikkaus. Koneet voivat leikata kuumia tai kylmiä aihioita ainevahvuuksien noustessa jopa 600 mm:n. Romunleikkauksessa ainevahvuus voi olla jopa 2000 mm.

TCT on perustettu 2009, mutta nuoresta iästään huolimatta yrityksellä on vuosikymmenien kokemus terästeollisuuden leikkauskoneista.

Autamme miellämme uusien laitteiden hankinnassa sekä olemassa olevien leikkauslaitteiden ja prosessien uudistamisessa ja tehostamisessa.

Ota Yhteyttä

Leikkausautomaatio Myynti Anssi Kaasalainen

040 543 3451

Edustajamme Virossa  

Spetselektroodi AS
Türi 1a
11313 Tallinn
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

+372 614 0866

Uutiset