Tehokkuutta ja suorituskykyä yli 30 vuoden kokemuksella!

Huolto- ja varaosat

Teknohausin huolto-, kulutus- ja varaosapalvelukokonaisuus käsittää nopeat toimitukset varastostamme. Lisäksi maksuttoman puhelinneuvonnan ja lyhyen huollon vasteajan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Plasma- ja polttoleikkaus

Plasma- ja polttoleikkaus huolto ja varaosat

Teknohaus vastaa valmistamiensa ja maahantuomiensa koneiden ja laitteiden huollosta koko koneiden käyttöiän ajan. Lisäksi vastaamme myös kaikkien myymiemme laitteiden takuukorjauksista. Koneiden valmistajana Teknohausilla on hyvät tekniset valmiudet ja riittävä henkilöstö teknisen tuen takaamiseksi. Huolto suoritetaan Teknohausin koulutettujen huoltomiesten toimesta.

Ensisijaisesti pyrimme maksuttomalla puhelinneuvonnalla auttamaan asiakasta ratkaisemaan ongelmat. Tekninen tukemme on avoinna arkisin klo 8-16. Huolto ja tekninen tuki on suomenkielellä. Mikäli ongelmaa ei pystytä korjaamaan puhelimitse, lähetämme paikalle huoltomiehen. Vasteaika huoltokäynnille on noin 1 päivä.

Palveleva huolto ja varaosapalvelu

Vara- ja kulutusosat varastoimme ja toimitamme Tuusulan varastostamme. Thermcut-koneissa käytetään suurten valmistajien yleisesti käytettävissä olevia komponentteja ja laitteita, joita on saatavilla myös tulevaisuudessa.

Määräaikaishuollossa tarkistetaan ja huolletaan koneen kuluvat osat sekä tehdään kulkuratojen tarkistusmittaukset ja säädöt. Määräaikaishuollot sovitaan asiakkaan kanssa vuosittain etukäteen ajankohtaan, joka sopii parhaiten asiakkaan tuotantoon.

Olemme käytettävissä myös Thermcut-koneiden siirroissa ja uudelleenasennuksissa. Ota yhteyttä hyvissä ajoin varataksesi sopivan ajankohdan koneen kulkuradan siirrolle.

Puhelintuki

Asiakkaidemme käytössä on maksuton puhelintuki, johon voi ottaa yhteyttä koneessa mahdollisesti olevasta viasta tai leikkausjäljen epätyydyttävästä laadusta.

Puhelintuki on saatavissa soittamalla Teknohausin vaihteeseen:

Tutustu tarkemmin

Ota yhteyttä

Jouni Andsten

Käsiplasmaleikkauslaitteet, Plasma- ja polttoleikkauskulutusosat

Puh. 0400 748 833
jouni.andsten@teknohaus.fi

Jari Simelius

Plasma- ja polttoleikkauskulutusosat

Puh 040 776 7759, 09 274 7210
jari.simelius@teknohaus.fi,
info@teknohaus.fi

Anssi Kaasalainen

Thermcut leikkauskoneet

Puh. 040 543 3451
anssi.kaasalainen@teknohaus.fi

Teknohaus logo

Suomen Teknohaus Oy
PL172, Ojakärsämöntie 5
04301 TUUSULA

Myynti, huolto, toimitukset
Palvelemme arkisin klo 8-16
Puh 09 274 7210
info@teknohaus.fi

Copyright © 2024 Suomen Teknohaus Oy
Jätä yhteydenottopyyntö