Tehokkuutta ja suorituskykyä yli 30 vuoden kokemuksella!

Töihin teknohaussille

Haluatko työskennellä monipuolisesti puhdaskaasuputkistojen suunnittelu-, asennus- ja hitsaustöiden parissa mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa, osana kokenutta ja ammattitaitoista tiimiä?

Kysy lisää anneli.ruuskanen@teknohaus.fi

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja, mutta etsimme säännöllisesti erityisesti puhdaskaasuputkistoasentajia (TIG-hitsaustaitoisia). Jos sinua kiinnostaa meillä työskentely, lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen anneli.ruuskanen@teknohaus.fi!

Tuomas silloittaa

Sinustako uusi Teknohaussilainen?

Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti puhdaskaasuputkistojen suunnittelu-, asennus- ja hitsaustöiden parissa mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa, osana kokenutta ja ammattitaitoista tiimiä. Toimialueenamme on koko Suomi, mutta projektit sijoittuvat pääasiassa Etelä-Suomen alueelle. Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja edellytämme näyttöä aikaisemman kokemuksen kautta vastaavista työtehtävistä, TIG-hitsausosaamisesta ja piirustustenlukutaidosta. Monipuolinen hitsauskokemus muilla menetelmillä (esim orbitaalihitsaustaito) ja eri ainevahvuuksista sekä hitsattavista materiaaleista lasketaan eduksi.

Jos kiinnostuit, niin otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia! Kerro itsestäsi ja osaamisestasi, anneli.ruuskanen@teknohaus.fi

Nopea ja joustava palvelu

Nopea ja joustava palvelu

Teknohausin asiakkaana saat henkilökohtaista ja nopeaa palvelua. Henkilökuntamme auttaa löytämään oikean ratkaisun tekemiseen kulloiseenkin tarpeeseen.

Luotettavaa laatua

Luotettavaa laatua

Teknohaus on perinteikäs, vahva toimija, jolla on omaa suunnittelua, tuotantoa sekä maahantuontia. Takaamme kaikkien tuotteidemme korkean laadun.

Kokonaistoimitukset

Kokonaistoimitukset

Meiltä saat saman katon alta suunnittelun, koulutuksen ja huollon kaikkiin tuotteisiimme. Toimitukset tapahtuvat sovitussa aikataulussa.

Teknohaus

Teknohaus logo

Suomen Teknohaus Oy
PL172, Ojakärsämöntie 5
04301 TUUSULA

Myynti, huolto, toimitukset
Palvelemme arkisin klo 8-16
Puh 09 274 7210
info@teknohaus.fi

Copyright © 2024 Suomen Teknohaus Oy
Jätä yhteydenottopyyntö