Tehokkuutta ja suorituskykyä yli 30 vuoden kokemuksella!

Plasma- ja polttoleikkaus­koneet - Hypertherm maahantuoja

Olemme metallien termisen leikkauksen asiantuntija. Maahantuomme korkealaatuisia Hypertherm-plasmaleikkauskoneita ja niiden vara- ja kulutusosia. Meillä on runsaasti myös omaa suunnittelua ja tuotantoa, mikä mahdollistaa asiakkaan tarpeiden mukaisen tuotteiden räätälöinnin. Omasta tuotannostamme valmistuu laadukkaat CNC-ohjatut Thermcut-plasmaleikkauskoneet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hypertherm ja Thermcut poltto- ja plasmaleikkauskoneet

Olemme plasma- ja polttoleikkauskoneiden maahantuontiin ja valmistukseen erikoistunut yritys, jolla on alalta yli 30 vuoden kokemus. Teknohausin perustamisesta saakka olemme toimineet korkealaatuisten Hypertherm-plasmaleikkauslaitteiden sekä kulutus- ja varaosien maahantuojana. Omasta tuotannostamme valmistuu laadukkaat CNC-ohjatut Thermcut-plasmaleikkauskoneet.

Hyperthermo

Hypertherm-plasmaleikkauslaitteet

Hypertherm on leikkaamiseen erikoistunut yritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus termisestä leikkauksesta. Hypertherm onkin maailman johtava plasmalaitevalmistaja, jonka tuotteet sopivat sekä käsin että erilaisilla mekanisoinneilla tehtävään plasmaleikkaukseen.

Hypertherm-plasmaleikkauskoneet ovat laadukkaita ja suunniteltu tekemään virheetöntä jälkeä myös vaativissa olosuhteissa. Kauttamme saat monipuoliset ratkaisut aina leikkausautomaation kokonaisratkaisuista erilaisiin pienempiin laitteisiin. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään sopivimman laitteen löytämisessä.

Meiltä myös vara- ja kulutusosat Hyperthermin plasmaleikkauslaitteisiin

Hypertherm on teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomainen ja edellä monia muita vastaavia merkkejä. Sen lisäksi, että plasmaleikkauskoneiden leikkausjälki on erittäin siisti, myös niiden kulutusosat ovat hyvin kestäviä. Leikkaaminen ja tuotanto Hypertherm-plasmaleikkauskoneilla on kustannustehokasta. Plasmalla voidaan leikata useimpia sähköä johtavia materiaaleja.

Toimitamme laitteita monipuolisesti erilaisille asiakkaille. Asiakkaisiimme kuuluvat niin terästehtaat, terästukut, palvelukeskukset kuin kaikenkokoiset alihankintakonepajat.

plasma- ja polttoleikkaus

Paras hyöty irti ProNest-nestausohjelmalla

ProNest -sijoitteluohjelmistolla voidaan ohjelmoida plasma-, vesi-, laser-, ja polttoleikkauskoneet tehokkaasti. Ohjelmalla voidaan hallinnoida levyvarastoa ja jäännöslevyjä ja se on yhdistettävissä tuotannonohjausjärjestelmiin ja yleisimpiin CAD-ohjelmistoihin. Toimittamamme ProNest-ohjelmisto mahdollistaa Hyperthermin plasmaleikkausteknologian parhaan mahdollisen hyödyntämisen. Esimerkiksi erittäin pienten reikien leikkaaminen onnistuu kätevästi True Hole -teknologialla sekä viisteiden tarkka ja taloudellinen leikkaus True Bevel -teknologian avulla. Lue lisää.

Valmistamme Thermcut-plasma- ja polttoleikkauskonetta

Valikoimastamme löytyy myös omaa suunnittelua ja tuotantoamme oleva, CNC-ohjattu Thermcut-plasmaleikkauskone. Thermcut on erittäin tarkka ja tehokas laite, jolla voidaan toteuttaa vaativimmatkin työt. Monipuolisesta Thermcut-mallistostamme löytyy sopiva tuote lähes kaikenlaisiin plasma- ja polttoleikkauksen tarpeisiin.

Leikkauskoneidemme tarkkuus ja leikkauslaatu ovat omaa luokkaansa. Plasmaleikkauskoneissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja Hyperthermin tuotteilla onnistuvat esimerkiksi erittäin pienten reikien ja viisteiden leikkaaminen.

Kysy lisää! Katso yhteystietomme tai soita numeroon 09 274 7210.

Meiltä myös asiakaskohtaisesti suunnitellut erikoislaitteet

Hoidamme myös kaikkien toimittamiemme ja valmistamiemme laitteiden huollot ja korjaukset. Thermcut-plasmaleikkauskone mahdollistaa monien leikkausmenetelmien, kuten poltto-, paineilmaplasma-, monikaasuplasma- ja hienosuihkuplasmaleikkauksen käytön. Thermcut-plasmaleikkauskone saavuttaa plasmaleikkauksessa mahdollisimman korkean leikattujen kappaleiden laadun ja suuren tuottavuuden. Se suoriutuu leikkauksesta erittäin nopeasti.

Thermcut-plasma- ja polttoleikkauskone on tarkoitettu tuotantoon, mutta sopii myös raskaampaan teollisuuskäyttöön. Thermcut on erittäin tarkka ja tehokas laite, jolla toteutetaan vaativatkin työt. Meiltä saat tarpeen mukaan myös asiakaskohtaisesti suunnitellut erikoislaitteet!

Tutustu tarkemmin

Ota yhteyttä

Jouni Andsten

Plasma- ja polttoleikkauskulutusosat, Käsiplasmaleikkauslaitteet, myynti

Puh. 0400 748 833
jouni.andsten@teknohaus.fi

Jari Simelius

Plasma- ja polttoleikkauskulutusosat, myynti ja toimitukset

Puh 040 776 7759, 09 274 7210
jari.simelius@teknohaus.fi,
info@teknohaus.fi

Anssi Kaasalainen

Thermcut leikkauskoneet, myynti

Puh. 040 543 3451
anssi.kaasalainen@teknohaus.fi

Teknohaus logo

Suomen Teknohaus Oy
PL172, Ojakärsämöntie 5
04301 TUUSULA

Myynti, huolto, toimitukset
Palvelemme arkisin klo 8-16
Puh 09 274 7210
info@teknohaus.fi

Copyright © 2024 Suomen Teknohaus Oy
Jätä yhteydenottopyyntö