Tehokkuutta ja suorituskykyä yli 30 vuoden kokemuksella!

Erikoiskaasuputkistot

Rakentamamme ja toimittamamme kaasuverkostot, automaattiset kaasukeskukset, kaasukeskukset, säätimet, venttiilit ja muut komponentit vastaavat kaikkia puhtaudelle ja tekniselle toimivuudelle asetettuja vaatimuksia ja standardeja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Vankalla yli 30 vuoden kokemuksella tiedämme mitä vaaditaan putkistojärjestelmien komponenteilta, puhtaudelta ja tiiveydeltä,
jotta kaasun puhtaus ja ominaisuudet säilyvät haluttuina lähteestä käyttöpisteeseen. Asennustiimin hitsaus- ja
operaattoripätevyydet päivitetään säännöllisesti ja vuosittainen koulutusohjelma takaa viimeisen tiedon laitteistamme.

Toteutetut putkistot koeponnistetaan, tiiveystestataan ja projektit dokumentoidaan asianmukaisesti. Lisäksi putkistot tarvittaessa röntgenkuvataan.
Asiakkaan vaatimuksista riippuen toimitamme putkistosta ja sen asennuksesta materiaalitodistukset, hitsaus- ja testauspöytäkirjat.

Erikoisputkistot ja laitteet

Erikoiskaasuputkistot

Rakentamamme ja toimittamamme kaasuverkostot, automaattiset kaasukeskukset, kaasukeskukset, säätimet, venttiilit ja muut komponentit vastaavat kaikkia puhtaudelle ja tekniselle toimivuudelle asetettuja vaatimuksia ja standardeja. Toteutamme erikoiskaasuverkostot ammattitaidolla alusta loppuun ja huolehdimme myös niiden toimivuudesta käytön aikana.

Olemme toimittaneet satoja erikoiskaasujärjestelmiä Suomen tutkimusteollisuuteen eri toimialueille, kuten esim. elektroniikka-, muovi-, öljy-, kemian-, elintarvike-, lääke- ja metalliteollisuuteen.

Asennustoimintamme täyttää standardin ISO 3834-2:2005 vaatimukset ja on Kiwa Inspecta Oy:n sertifioima.

Kalibrointikaasujärjestelmä

Vaasan yliopistolle kalibrointikaasujärjestelmä »

Suomen Teknohaus toteutti energialaboratorion kalibrointikaasujärjestelmän Vaasan Yliopistolle.Lisäksi Vaasaan tehtiin erillinen kaasukontti, jossa on muun muassa akkupulloperiaatteella toimiva kaasukeskus.

“Käyttö on sujunut ongelmitta ja tämä on yksi niistä harvoista hankkeista, joissa ei ole ollut mitään huomautettavaa.”

Janne Suomela,
Vaasan yliopiston projektipäällikkö

Orbitaalihitsaus

Käytämme erikoiskaasuputkistojen hitsauksessa orbitaalihitsausta. Orbitaalihitsauslaitteemme huolletaan ja kalibroidaan vuosittain. Kaikilla asentajillamme on sekä käsi- että orbitaalihitsauspätevyys. Asiakkaan halutessa jokaisesta saumasta voidaan tallentaa hitsausarvoraportti.

Hitsatut erikoisjärjestelmät

Valmistamme myös asiakkaan suunnitelmien mukaan vaativia hitsaus- ja asennustöitä mm. prosessiputket elektroniikkateollisuuteen, näytteenottosäiliöt petrokemianteollisuuteen, mittauskammiot ydinvoimaloihin.

Dockweiler putkea

Teknohausin maahantuomat Dockweilerin putket on valmistettu puolijohde- ja lääketeollisuuden, biotekniikan, analytiikan ja kaikkien korkean teknologian teollisuudenaloilla. Putket toimitetaan testattuina, tulpattuina ja yksittäispakattuina laatuvaatimuksien mukaan. Ne soveltuvat erinomaisesti automaattihitsattavaksi. Minimipituus toimitettaessa on 6 metriä.

Lue lisää osoitteesta dockweiler.com

Erikoiskaasuasennus ja -kaasut vaativiin tarpeisiin

Toimitamme tarvitsemasi määrän erikois- ja laboratoriokaasuja. Erikoiskaasumme toimitetaan suoraan omasta, Tuusulassa sijaitsevasta varastostamme. Tämä mahdollistaa nopeat ja varmat toimitukset. Lue lisää erikoiskaasuista »

Meillä on runsaasti erityisosaamista, ja haluammekin tarjota jokaiselle asiakkaallemme erittäin henkilökohtaista palvelua. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään tilattavien määrien kartoittamisessa!

Huollot

Huollamme kaikki erikoiskaasujärjestelmät. Määräaikaistarkastuksessa varmistetaan järjestelmän toimivuus ja tiiveys, jotta prosessit toimivat varmasti ja katkeamatta. Asiakkaan halutessa voimme tehdä räätälöidyn huoltosopimuksen säännöllisen huolto-ohjelman läpiviemiseksi. Huoltosopimusasiakkaamme voivat olla varmoja kaasuputkistonsa toimivuudesta koko sen käyttöiän ajan.

Teemme myös huoltoja, testauksia ja korjauksia kaikkiin
puhdaskaasuputkistoihin

Kaasun puhtauden säilyminen putkiston ikääntyessä edellyttää määräajoin tehtävää putkiston testausta. Mahdolliset vuodot järjestelmässä, sekä heikentävät kaasun puhtautta, että kasvattavat kustannuksia lisääntyneenä kaasun kulutuksena. Pienikin vuoto järjestelmässä aiheuttaa ilman injektoitumisen putkiston sisälle. Suosittelemmekin kaikille kaasuputkistoille määräaikaistarkastusta, jossa putkisto paineistetaan heliumilla pientenkin vuotojen löytämiseksi.

Vioittuneiden kaasulaitteiden korjaus tehdään pääsääntöisesti vaihtamalla viallinen laite uuteen. Kaasukeskukset tai muuta kalliit komponentit voidaan asiakkaan niin halutessa korjauttaa valmistajalla.

Tutustu tarkemmin

Ota yhteyttä

Kari Tenkanen

Myynti

Puh. 0500 301 516
kari.tenkanen@teknohaus.fi

Timo Jämsen

Asennus ja huolto

Puh. 040 553 1960
timo.jamsen@teknohaus.fi

Teknohaus logo

Suomen Teknohaus Oy
PL172, Ojakärsämöntie 5
04301 TUUSULA

Myynti, huolto, toimitukset
Palvelemme arkisin klo 8-16
Puh 09 274 7210
info@teknohaus.fi

Copyright © 2024 Suomen Teknohaus Oy
Jätä yhteydenottopyyntö