Tehokkuutta ja suorituskykyä yli 30 vuoden kokemuksella!

Kaikki tehot irti ProNest-nestausohjelmalla

Pronest-nestausohjelma

Teknohausin toimittama ohjelmisto mahdollistaa Hyperthermin plasmaleikkausteknologioiden täyden hyödyntämisen. Tällaisia ovat esimerkiksi pienten reikien leikkaaminen True Hole -teknologialla sekä viisteiden tarkka ja taloudellinen True Bevel -viisteleikkaus.

Teknohaus tekee Hyperthermin kanssa ohjelmien toimittamisessa sujuvaa yhteistyötä ja pystyvät näin takaamaan nopean ja asiantuntevan teknisen tuen Hypertherm-tuotteille.

EJT-Tekniikan Jarno Hagman on käyttänyt ProNest-ohjelmaa plasmaleikkaustuotannossaan jo kahden vuoden ajan ja on ollut tyytyväinen sen ominaisuuksiin.

– Automaattinestauksella ohjelma sijoittelee kappaleet nopeasti, jolloin esimerkiksi levyn käyttö on heti tiedossa. Lisäksi korostaisin ohjelman muokattavuutta ja avoimuutta. Esimerkiksi oman tarpeen mukaan voin itse muokattavilla raporteilla saada tarvittavan tiedon esille ja haluamani data on heti käytettävissä, Jarno kiittelee.

Kysy lisää

Anssi Kaasalainen
040 543 3451
anssi.kaasalainen@teknohaus.fi

Hypertherm on leikkaamiseen erikoistunut yritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus termisestä leikkauksesta. Hypertherm ProNest -sijoitteluohjelmistolla voidaan ohjelmoida plasma-, poltto-, laser-, ja vesileikkauskoneet tehokkaasti.

Teknohaus logo

Suomen Teknohaus Oy
PL172, Ojakärsämöntie 5
04301 TUUSULA

Myynti, huolto, toimitukset
Palvelemme arkisin klo 8-16
Puh 09 274 7210
info@teknohaus.fi

Copyright © 2024 Suomen Teknohaus Oy
Jätä yhteydenottopyyntö