Tehokkuutta ja suorituskykyä yli 30 vuoden kokemuksella!

Yhteistyössä piikiekkovalmistaja Okmeticin kanssa

Suomen Teknohaus on toiminut yli 20 vuoden ajan yhteistyössä Okmeticin kanssa, joka valmistaa piikiekkoja puolijohdeteollisuuden käyttöön. Piikiekkoja käytetään puolijohdekomponenttien valmistamiseen mm. älypuhelimiin ja autoelektroniikkaan.

Puolijohdealan kasvu ja markkinaennusteet ovat olleet erittäin myönteisiä viime vuosien aikana. Okmetic onkin investoinut nykyisen tehtaansa viereen rakennettavaan uuteen tehdaslaajennukseen Vantaan Koivuhakaan, jonka myötä yhtiön tuotantokapasiteetin ja
liikevaihdon odotetaan kaksinkertaistuvan ja tuovan yli 500 uutta työpaikkaa Vantaalle. Uusien investointien ja projektien myötä, Suomen Teknohaus on päässyt tekemään Okmeticille puhtaiden putkien asennuksia, kilometrejä kaasuputkistoa, laitekytkentöjä, venttiilien ja paineen alentimien asennuksia.

Okmeticin prosessiputkistojen projektipäällikkö Sami Solastie on hyvin tyytyväinen jo pitkään
jatkuneeseen yhteistyöhön Teknohausin kanssa.

-Teknohausin vahvuus on korkea laatu. Työnjohdolla on kokemusta, tietämystä ja erityisosaamista alaltaan. Asentajilla on ammattiylpeyttä ja työt tehdään erittäin huolellisesti.

Projektien aikataulut voivat olla haasteellisia, mutta Teknohausin asennukset ovat hoituneet aina aikataulussa, Sami toteaa.

Suomen Teknohausilla on aito halu auttaa asiakkaitaan menestymään ja löytämään parhaita mahdollisia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

-Yhteistyö on ollut sujuvaa avainhenkilöiden kanssa. Pitkä yhteistyö edesauttaa tuntemaan asiakkaan tarpeet ja sitä kautta helpottaa myös projektien suunnittelua ja laskentaa sekä töiden toteutusta, Kari Tenkanen Teknohausilta toteaa.

Okmetic referenssi
Okmetic yhteistyössä Suomen Teknohausin kanssa

Teknohaus logo

Suomen Teknohaus Oy
PL172, Ojakärsämöntie 5
04301 TUUSULA

Myynti, huolto, toimitukset
Palvelemme arkisin klo 8-16
Puh 09 274 7210
info@teknohaus.fi

Copyright © 2024 Suomen Teknohaus Oy
Jätä yhteydenottopyyntö