Kaikki tehot irti ProNest-nestausohjelmalla 

pronest

Teknohausin toimittama ohjelmisto mahdollistaa Hyperthermin plasmaleikkausteknologioiden täyden hyödyntämisen. Tällaisia ovat esimerkiksi pienten reikien leikkaaminen True Hole -teknologialla sekä viisteiden tarkka ja taloudellinen True Bevel -viisteleikkaus.

Teknohaus tekee Hyperthermin kanssa ohjelmien toimittamisessa sujuvaa yhteistyötä ja pystyvät näin takaamaan nopean ja asiantuntevan teknisen tuen Hypertherm-tuotteille.

EJT-Tekniikan Jarno Hagman on käyttänyt ProNest-ohjelmaa plasmaleikkaustuotannossaan jo kahden vuoden ajan ja on ollut tyytyväinen sen ominaisuuksiin.

– Automaattinestauksella ohjelma sijoittelee kappaleet nopeasti, jolloin esimerkiksi levyn käyttö on heti tiedossa. Lisäksi korostaisin ohjelman muokattavuutta ja avoimuutta. Esimerkiksi oman tarpeen mukaan voin itse muokattavilla raporteilla saada tarvittavan tiedon esille ja haluamani data on heti käytettävissä, Jarno kiittelee.

Kysy lisää

Anssi Kaasalainen
040 543 3451
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hypertherm on leikkaamiseen erikoistunut yritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus termisestä leikkauksesta. Hypertherm ProNest -sijoitteluohjelmistolla voidaan ohjelmoida plasma-, poltto-, laser-, ja vesileikkauskoneet tehokkaasti.a

Uutiset