Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä on avoimena seuraavat työpaikat:

 

Puhdaskaasuputkistoasentaja, TIG-hitsaustaitoinen

Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti puhdaskaasuputkistojen suunnittelu-, asennus- ja hitsaustöiden parissa mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa, osana kokenutta ja ammattitaitoista tiimiä. Toimialueenamme on koko Suomi, mutta projektit sijoittuvat pääasiassa Etelä-Suomen alueelle. Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja edellytämme näyttöä aikaisemman kokemuksen kautta putkistoasentajan työtehtävistä, TIG-hitsausosaamisesta ja piirustustenlukutaidosta. Monipuolinen hitsauskokemus muilla menetelmillä (esim orbitaalihitsaustaito) ja eri ainevahvuuksista ja hitsattavista materiaaleista lasketaan eduksi.

Toivomme sinun olevan luotettava ja ahkera, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, mutta sinulta luonnistuu myös tiimityö. Arvostamme positiivista asennetta ja halua kehittyä. Asiakkaillemme haluamme tarjota parasta laatua ja palvelua, joten osaathan myös asiakaspalvelun taidon. 

Sinulla on myös auto käytettävissä työmatkoihin. Työkielenä on suomen kieli. IT-järjestelmiä osaat käyttää ainakin tyydyttävästi.  

Työaika on 37,5h viikossa, pääasiassa sijoittuen arkipäiville klo 7-16 välille. Palkkaus määräytyy valittavan tekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi viitteellä ”Putkistoasentaja, TIG-hitsaustaitoinen” palkkatoiveineen 30.10.2020 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kutsumme sopivat hakijat haastatteluun Teknohausille Tuusulaan mahdollisimman pian.

Mikäli haluat lisätietoja työtehtävään liittyen, voit laittaa sähköpostia tulemaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soitella ma 19.10.2020 klo 12-14 välisenä aikana puh 040-6527740.

 

Puhdaskaasuputkistoasentaja, apumies

HAEMME VASTAVALMISTUNUTTA TAI OPISKELIJAA KASVAMAAN TULEVAISUUDEN PUHDASKAASUPUTKISTOASENTAJAKSI

Oletko vastavalmistunut tai vielä opiskelija ja etsit mielenkiintoista työpaikkaa, jossa pääset oppimaan lisää ja kasvattamaan käytännön työkokemustasi sekä kasvamaan alan ammattilaiseksi? Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti puhdaskaasuputkistojen suunnittelu-, asennus- ja hitsaustöiden parissa. Tulet työskentelemään kokeneen ammattilaisen työparina/apumiehenä asiakasprojekteissa. Työ on haasteellista ja vaativaakin, joten odotamme sinulta halua oppia ja kehittyä, sekä sitoutua. Työssäsi tulet tekemään puhdaskaasuputkistojen asennus- ja hitsaustöitä esivalmisteluineen sekä muita huolto- ja korjaustöitä monipuolisesti. Kokemuksen karttuessa tulet saamaan vastuullesi myös itsenäisesti toteutettavia projekteja. Ainakin alkuvaiheessa pääasialliset työkohteesi sijaitsevat Tuusulassa ja Porvoossa.

Olet luotettava ja reipas. Sinulla on hyvä asenne ja olet oma-aloitteinen. Koska toimimme paljon asiakkaiden tiloissa, toivomme sinulta myös asiakaspalveluhenkisyyttä.

Sinulla on myös auto käytettävissä työmatkoihin. Työkielenä on suomen kieli. IT-järjestelmiä osaat käyttää ainakin tyydyttävästi.  

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi viitteellä ”Putkistoasentaja/apumies” 30.10.2020 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Olemme sopiviin hakijoihin yhteydessä mahdollisimman pian ja kutsumme tapaamiseen Teknohausille Tuusulaan.

Mikäli haluat lisätietoja työtehtävään liittyen, voit laittaa sähköpostia tulemaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soitella ma 19.10.2020 klo 14-16 välisenä aikana puh 040-6527740.

 

Pakettiautonkuljettaja kiireavuksi

HAEMME TARVITTAESSA APUUN KUTSUTTAVAA VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ/PAKETTIAUTONKULJETTAJAA TUUSULAAN

Teemme paljon projektiluontoista työtä ja joskus niiden myötä tarvitsemme lisäkäsiä avuksi varastolle, erityisesti pakettiautonkuljettajan tehtäviin. Kuljetuskeikkojen määrä vaihtelee tilanteen mukaan, mutta normaalisti niitä voi olla 1-2 päivää viikossa. Toimimme koko Suomen alueella, mutta pääasiassa tuotekuljetuksia tehdään Etelä-Suomen alueella, varsinkin pk-seudulla. Kuljetukset ajoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo 7-16 välille.

Työtehtäviisi voi kuulua kuljetusten lisäksi myös muita avustavia varastotöitä kuten esim tuotteiden keräilyä, pakkaamista ja purkamista sekä hyllyttämistä ja trukilla siirtämistä.

Olet luotettava ja joustava. Sinulla on hyvä asenne ja olet oma-aloitteinen sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Koska toimimme paljon asiakkaiden tiloissa, toivomme sinulta myös asiakaspalveluhenkisyyttä.

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi viitteellä ”Pakettiautonkuljettaja” ja kerro lisää tilanteestasi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Olemme sopiviin hakijoihin yhteydessä mahdollisimman pian ja kutsumme tapaamiseen Teknohausille Tuusulaan.

 

Korona-viruksen aiheuttamasta erityistilanteesta huolimatta, toimintamme jatkuu toistaiseksi lähes normaalina. Tuotetoimituksissa ja kuljetuksissa saattaa olla kuljetusliikkeistä johtuvia viivästyksiä. Seuraamme tilannetta päivittäin, ja informoimme mikäli tilanne oleellisesti muuttuu. 

 

 

ERIKOISKAMPANJA:

Hypertherm HPR XD -päivityksellä tehokkuutta ja taloudellisuutta

Nyt on oiva mahdollisuus antaa Hypertherm HPR -plasmalle uusi elämä. Teknohaus on sopinut erikoiskampanjasta HPR-plasmalaitteiden päivittämiseksi HPRXD-polttimella. Uudemmalla poltinteknologialla saavutetaan tehokkaampi ja taloudellisempi plasmaleikkaus. Päivittämällä Hypertherm HPR plasman XD -teknologiaan saavutetaan seuraavia etuja:

  • Suurempi reiänpistokapasiteetti
  • Parantunut leikkauspinnan vinous – varsinkin reikien
  • Pidempi kulutusosien kesto
  • Kestävämpi poltin

XD technology upgrade kit -ESITE [pdf]

Kysy miten teidän Hypertherm HPR 130/260 voidaan päivittää paremmaksi.

Jouni Andsten
0400 748 833
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Teknohausilla on yli 30 vuoden historia Hypertherm-tuotteiden kanssa. Teknohaus tarjoaa ja toimittaa Hyperthermin kaikkia termisen leikkauksen tuotteita automaattisista CNC-ohjatuista XPR- hienosuihkuplasmoista koneellisesti ja käsin käytettäviin Powermax-paineilmaplasmoihin. Lisäksi Teknohaus tarjoaa kulutus- ja varaosia sekä valmistaa plasma- ja polttoleikkauskoneita, asentaa, kouluttaa, huoltaa ja tuo maahan orbitaalihitsauskoneita automaattiseen putken hitsaukseen.

 

Hyperthermo

Kaikki tehot irti ProNest-nestausohjelmalla 

pronest

Teknohausin toimittama ohjelmisto mahdollistaa Hyperthermin plasmaleikkausteknologioiden täyden hyödyntämisen. Tällaisia ovat esimerkiksi pienten reikien leikkaaminen True Hole -teknologialla sekä viisteiden tarkka ja taloudellinen True Bevel -viisteleikkaus.

Teknohaus tekee Hyperthermin kanssa ohjelmien toimittamisessa sujuvaa yhteistyötä ja pystyvät näin takaamaan nopean ja asiantuntevan teknisen tuen Hypertherm-tuotteille.

EJT-Tekniikan Jarno Hagman on käyttänyt ProNest-ohjelmaa plasmaleikkaustuotannossaan jo kahden vuoden ajan ja on ollut tyytyväinen sen ominaisuuksiin.

– Automaattinestauksella ohjelma sijoittelee kappaleet nopeasti, jolloin esimerkiksi levyn käyttö on heti tiedossa. Lisäksi korostaisin ohjelman muokattavuutta ja avoimuutta. Esimerkiksi oman tarpeen mukaan voin itse muokattavilla raporteilla saada tarvittavan tiedon esille ja haluamani data on heti käytettävissä, Jarno kiittelee.

Kysy lisää

Anssi Kaasalainen
040 543 3451
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hypertherm on leikkaamiseen erikoistunut yritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus termisestä leikkauksesta. Hypertherm ProNest -sijoitteluohjelmistolla voidaan ohjelmoida plasma-, poltto-, laser-, ja vesileikkauskoneet tehokkaasti.a

Uudeksi toimitusjohtajaksi on perjantaina 6.9.2019 alkaen nimitetty Anssi Kaasalainen. Hän on toiminut yrityksessä pitkään eri tehtävissä, viimeksi metalliteollisuuden leikkauslaitteiden myyntipäällikkönä. Vuodesta 2008 saakka hän on ollut osakkaana ja hallituksen jäsenenä.
 
Petri Leppikangas lopettaa tehtävässään, samalla hän on luopunut omistuksestaan yrityksessä 6.9.2019 toteutetulla osakekaupalla. Hän jatkaa yrityksen palveluksessa vuoden loppuun.
 
Suomen Teknohaus Oy:n omistajina ja yrittäjinä jatkavat Petri ja Anssi Kaasalainen, jotka jatkavat jo perustajien perheyritykselle luomaa vakaata toimintaa.
 
Teknohausin talousjohtajaksi on nimitetty 2.9.2019 Nina Wildeboer. Ninan vastuulla ovat yrityksen talous-, henkilöstö- ja IT-asiat. Ninan pitkä kokemus talous- ja henkilöstöjohtamisesta tulee edelleen vahvistamaan yrityksen toimintaa.
 
Lisätietoja: 
Anssi Kaasalainen 
Toimitusjohtaja
puh. 040-543 3451
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Uutiset