Korona-viruksen aiheuttamasta erityistilanteesta huolimatta, toimintamme jatkuu toistaiseksi lähes normaalina. Tuotetoimituksissa ja kuljetuksissa saattaa olla kuljetusliikkeistä johtuvia viivästyksiä. Seuraamme tilannetta päivittäin, ja informoimme mikäli tilanne oleellisesti muuttuu. 

 

 

Kaikki tehot irti ProNest-nestausohjelmalla 

pronest

Teknohausin toimittama ohjelmisto mahdollistaa Hyperthermin plasmaleikkausteknologioiden täyden hyödyntämisen. Tällaisia ovat esimerkiksi pienten reikien leikkaaminen True Hole -teknologialla sekä viisteiden tarkka ja taloudellinen True Bevel -viisteleikkaus.

Teknohaus tekee Hyperthermin kanssa ohjelmien toimittamisessa sujuvaa yhteistyötä ja pystyvät näin takaamaan nopean ja asiantuntevan teknisen tuen Hypertherm-tuotteille.

EJT-Tekniikan Jarno Hagman on käyttänyt ProNest-ohjelmaa plasmaleikkaustuotannossaan jo kahden vuoden ajan ja on ollut tyytyväinen sen ominaisuuksiin.

– Automaattinestauksella ohjelma sijoittelee kappaleet nopeasti, jolloin esimerkiksi levyn käyttö on heti tiedossa. Lisäksi korostaisin ohjelman muokattavuutta ja avoimuutta. Esimerkiksi oman tarpeen mukaan voin itse muokattavilla raporteilla saada tarvittavan tiedon esille ja haluamani data on heti käytettävissä, Jarno kiittelee.

Kysy lisää

Anssi Kaasalainen
040 543 3451
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hypertherm on leikkaamiseen erikoistunut yritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus termisestä leikkauksesta. Hypertherm ProNest -sijoitteluohjelmistolla voidaan ohjelmoida plasma-, poltto-, laser-, ja vesileikkauskoneet tehokkaasti.a

Uudeksi toimitusjohtajaksi on perjantaina 6.9.2019 alkaen nimitetty Anssi Kaasalainen. Hän on toiminut yrityksessä pitkään eri tehtävissä, viimeksi metalliteollisuuden leikkauslaitteiden myyntipäällikkönä. Vuodesta 2008 saakka hän on ollut osakkaana ja hallituksen jäsenenä.
 
Petri Leppikangas lopettaa tehtävässään, samalla hän on luopunut omistuksestaan yrityksessä 6.9.2019 toteutetulla osakekaupalla. Hän jatkaa yrityksen palveluksessa vuoden loppuun.
 
Suomen Teknohaus Oy:n omistajina ja yrittäjinä jatkavat Petri ja Anssi Kaasalainen, jotka jatkavat jo perustajien perheyritykselle luomaa vakaata toimintaa.
 
Teknohausin talousjohtajaksi on nimitetty 2.9.2019 Nina Wildeboer. Ninan vastuulla ovat yrityksen talous-, henkilöstö- ja IT-asiat. Ninan pitkä kokemus talous- ja henkilöstöjohtamisesta tulee edelleen vahvistamaan yrityksen toimintaa.
 
Lisätietoja: 
Anssi Kaasalainen 
Toimitusjohtaja
puh. 040-543 3451
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

ERIKOISKAMPANJA:

Hypertherm HPR XD -päivityksellä tehokkuutta ja taloudellisuutta

Nyt on oiva mahdollisuus antaa Hypertherm HPR -plasmalle uusi elämä. Teknohaus on sopinut erikoiskampanjasta HPR-plasmalaitteiden päivittämiseksi HPRXD-polttimella. Uudemmalla poltinteknologialla saavutetaan tehokkaampi ja taloudellisempi plasmaleikkaus. Päivittämällä Hypertherm HPR plasman XD -teknologiaan saavutetaan seuraavia etuja:

  • Suurempi reiänpistokapasiteetti
  • Parantunut leikkauspinnan vinous – varsinkin reikien
  • Pidempi kulutusosien kesto
  • Kestävämpi poltin

XD technology upgrade kit -ESITE [pdf]

Kysy miten teidän Hypertherm HPR 130/260 voidaan päivittää paremmaksi.

Jouni Andsten
0400 748 833
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Teknohausilla on yli 30 vuoden historia Hypertherm-tuotteiden kanssa. Teknohaus tarjoaa ja toimittaa Hyperthermin kaikkia termisen leikkauksen tuotteita automaattisista CNC-ohjatuista XPR- hienosuihkuplasmoista koneellisesti ja käsin käytettäviin Powermax-paineilmaplasmoihin. Lisäksi Teknohaus tarjoaa kulutus- ja varaosia sekä valmistaa plasma- ja polttoleikkauskoneita, asentaa, kouluttaa, huoltaa ja tuo maahan orbitaalihitsauskoneita automaattiseen putken hitsaukseen.

 

Hyperthermo

Teknohausille Kauppalehden Menestyjät 2019 sertifikaatti

Teknohausille on myönnetty Kauppalehden Menestyjät sertifikaatti jo toisena vuonna peräkkäin.

 

Menestyjt 2019 FIN rgb

Uutiset