Asennamme ja suunnittelemme puhdasvesiputkistot

Laadukkaiden toteutusten takaamiseksi asentajiemme koulutusta täydennetään säännöllisesti, toteutetut putkistot koeponnistetaan ja tiiveys testataan sekä projektit dokumentoidaan monipuolisesti. Lisäksi putkistot tarvittaessa röntgenkuvataan piilevien virheiden havaitsemiseksi.

Suunnittelemme ja asennamme haponkestävästä teräksestä tehtyjä puhdasvesiputkistoja. Tarvittaessa putkisto voidaan tehdä validoitavaksi. Asiakkaan vaatimuksista riippuen voimme toimittaa putkistosta ja sen asennuksesta materiaalitodistukset, hitsauspöytäkirjat ja testauspöytäkirjat.

Asiakkaitamme puhdasvesiputkistoissa ovat olleet mm. Orion Oyj, Fermion Oy, Aquaflow Oy ja Ark Therapeutics Oy.

Asennustoimintamme on noudattaa standardia ISO 3834-2:2005 ja on tarkastettu Inspecta Tarkastus Oy:n toimesta.

Orbitaalihitsaus

Käytämme puhdasvesiputkistojen hitsauksessa orbitaalihitsausta. Orbitaalihitsauslaitteemme huolletaan ja kalibroidaan vuosittain. Kaikilla asentajillamme on sekä käsi- että orbitaalihitsauspätevyys. Asiakkaan halutessa jokaisesta saumasta voidaan tallentaa hitsausarvoraportti.

Dockweiler putkea metritavarana!

Teknohausin maahantuomat Dockweilerin putket ovat erittäin tarkoin testattuja, sisäpinta on huippusileäa laatua ja soveltuvat erinomaisesti automaattihitsattavaksi. Minimipituus toimitettaessa on 6 metriä. Kauttamme järjestyy myös erilaiset venttiilit, säätimet ja komponentit.

Ota yhteyttä

Myynti Kari Tenkanen, (09) 274 721 43, 050 030 1516
Myynti Petri Leppikangas, (09) 274 721 51, 0400 986 580
Asennus ja huolto Timo Jämsen, 040 553 1960

Komponentit

Weldtron, Safetron, BPE, Clamp

Termistö

automaattinen kaasukeskus, Dockweiler, elintarvikeputkisto, haponkestävä putki, hygieeninen putkisto, kaasujärjestelmät, kaasukeskus, kaasuputket, kaasuputkisto, laboratoriokaasujärjestelmä, ottopiste, paineensäädin, paineensäädin, puoli-automaattinen kaasukeskus, sertifioitu asennustoiminta, sähkökiillotettu putki, säädin, t-kappale

Uutiset